tiistai 10. kesäkuuta 2008

Uusi yritys kunnostukselle - kuluvan viikon su 15.6.

Huolimatta viime viikon valtaisasta määrästä vapaaehtoisia, ei Anttolaan saakka koskaan päästy. Sellaista se on - juntan kourissa.

Uusi yritys siis tämän viikon sunnuntaina 15.6. Vanhaan tyyliin ilmoittautumisia odottelen.

Paikan päällä olisi:

  • Katsottava perähytin ilmanvaihdolle paikat ja suunniteltava, että miten se sinne yleensä asennetaan - tämän takia Anttolassa on ehdottomasti käytävä ennen juhannusta. Asennus on juhannusviikon keskiviikkona.
  • Maalattava skailetin ympäristö (vinssi, kappi, jne.) sekä itse skailetti toiseen kertaan.
  • Tarkistettava, että miten skailetin saa kiinni ja mitä tarvikkeita siihen pitää hankkia.
  • Muuta yleiskunnostusta niin paljon, kun jaksaa tehdä.

4 kommenttia:

Tatu kirjoitti...

Tulipas tuossa ihan mieleeni siitä ilmanvaihdosta, että eikös ihan hyvään ratkaisuun pääsisi laittamalla sellaisen huristimen siihen kapin päälle sopivaan kohtaan ja peräseinään vaan sellainen litteä, ritilällä ja hytysverkolla suojattu imuaukko vaikka molempiin takakulmiin tjsp.

.Lauri Ob. kirjoitti...

Jotenkin näin ehkä. Kaksi huristinta (toiset kutsuvat niitä myös aurinkokennoilla toimiviksi tuulettimiksi) on nyt ostettu, joiden tarkoituksena on siis imeä paha ilma pois.

Mutta kysymys kuuluu oikeastaan, että miten ne saa siihen kappiin kiinni niin, etteivät näytä aivan järkyttäviltä. Ja miten kappiin kannattaa tehdä reikä, ettei siitä tule kaikki pesuvesi yms. sisään asti. Vai kannattaako nämä huristimet laittaa kannen läpi niin, että siihen rakentaa metallista niille jonkin suojalieriön..

Tatu kirjoitti...

Jeps. Tarttuiskohan niihin kehyksiin maali, jotta tulisivatten vähän fiksumman näköisiksi...

Tuohon vesiasiaan, eikö niissä ole ihan kohtuullinen kaulus siellä reunan alla, minkä pitäisi suojata enimmiltä pesuvesiltä, tähän tapaan?

.Lauri Ob. kirjoitti...

Toivottavasti tarttuu.

Valkos-Retsi tästä vesiasiasta minua varoitteli. Ja kyllähän tuota kappia aika voimakkain ottein aina pestään. Ja tuo tarvinnee muutenkin jonkinlaisen hattuviritelmän sadeveden kannalta.

Tällaiset ne ostetut huristimet ovat:
http://www.biltema.fi/osteri/osteri.cgi?sivu=skriptisivut/index_kauppa.htm&linkki=25500.htm&tuote=25500&ryhmaid=184