lauantai 8. elokuuta 2009

Illaksi kotiin

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kotiin? Anttolaan?
Missä lienee kulkuri Laurin koti.

Omat hevoset ravaamaan niin kyllä se koti löytyy.
eld

.Lauri Ob. kirjoitti...

Otettiinpä pieni halonottotauko, annettiin varoventtiilin aueta ja poistettiin muutama kommentti, ettei tule turhia kinoja.

Kommentteja saa edelleen antaa ja kertoilla tarinoita laivaelämästä. Kaikille kommentoijille kerrottakoon, että myös blogin sisällössä on usein eksytty asiasta, eli kommentoitu ja kuvattu myös muiden höyrylaivojen elämää.

Tämä oheinen kuva on Suomenlahdelta ja laiva on s/s Armas. Laurista sen erottaa esim. erilaisella komentosillan rakenteella (telegrammi ulkona).

Kun Laurilla ihmiset vaihtuvat ja tekevät paljon muutakin, niin olemme katsoneet paremmaksi antaa laivan ja höyrykoneen liikkeen puhua puolestaan. Miehistöä tulee ja menee, lonkerot juodaan.

Anonyymi kirjoitti...

Taisi vain hävitä yksi S/s Laurin ystävä. Valitettavaa, koska sivun kuvat ovat taitavasti otettuja ja kuvakulmat kysymyksiä herättäviä.
Kuvan tekstit ei ole tehty tiukkapipoisesti vaan sisältävät arvoituksia, joita kommentoijat voivat yrittää ratkaista.
Mutta, mutta, kommentoijia on valitettavan vähän, toisinaan ei ollenkaan. Minusta ei ole mitenkään hauska avata sivua josta kukaan ei ole kiinnostunut. Älkää häätäkö kirjoittajia vaikka näiden jutut eivät aina kaikkia innosta.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on kyllä niin hieno ja puhutteleva kuva, että sitä tulee katsottua useampaan kertaan. Ihmettelin tuota telegrammin asentoa, mutta kun Laurin kuvaaja on kovin etevä hakemaan erikoisia näkymiä kuviinsa ajatteli, että siinä on joku juju. Olen katselut kuvan maisemia jo vuosia mutta en osaa sanoa mistä kohtaa kuva on otettu.